Kyllingebryst med appelsin og koriandersauce

billed af Kyllingebryst med appelsin og koriandersauce
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Frisk let ret med kylling og smagsfulde krydderier

Forberedelse: 45 min
Tilberedning: 30 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Korianderfrø, kommen og chili knuses i en morter sammen med lidt salt og peber.

Gnid krydderierne ind i kødet og lad det trække i minimum 20 min.

Steg bryststykkerne i en pande med lidt olie ved medium varme, 3 min. på hver side.

Stil dem til side tildækket.

Sauce:
Skalotteløg, gulerod, ingefær og fennikel vaskes og skæres i mindre stykker.

Det hele steges i olie ved medium varme i den samme pande i 5-7 min. til løgene bliver gyldne.

Skrællen og juicen fra appelsinerne tilsættes, og panden simrer videre til væden er reduceret med 1/3.

Smag til med salt og peber.

Læg bryststykkerne tilbage i panden med grøntsagerne, læg låg på og lad det stege videre endnu 6 min.

Serveres straks med lidt hakket frisk koriander.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.