Pizza med parmaskinke og mozzarella

billed af Pizza med parmaskinke og mozzarella
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Her er pizza til en stor bradepande. Den er lavet med en halvdel med parmaskinke og en halvdel med skinke og champignoner.

Forberedelse: 90 min
Tilberedning: 15 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Pizzabund:
Rør gæren ud i vandet, rør salt i og tilsæt mel. 

Ælt dejen med hænderne, til den er glat og smidig på et meldrysset bord. 

Lad den hæve tildækket i 1 time

Lad dejen forbage i 10-15 minutter.

De hakkede tomater blendes med hvidløg og oregano og smøres på den forbagte pizza.

Skinke/champignon-delen:
Drys med skinkestrimler og friske skiveskårne champignoner. Drys med ost og oregano.

Parmaskinke-delen:
Drys med ost, fordel friske tomatskiver på pizzaen og kom derefter serrano- eller parmaskinke på. Den friske mozzarella rives fra hinanden og lægges under parmaskinken.

Når den er færdig (og lidt afkølet) drysses pizzaen med rucola og friskrevet parmesan. - men kun på den del med parmaskinke

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.