Oksekød i fad med rodfrugtsmos

billed af Oksekød i fad med rodfrugtsmos
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Energifordeling pr. portion: Kcal: 508 Fedt: 13 gram Kulhydrat: 58 gram Protein: 42 gram Kostfibre: 9 gram

{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Skræl selleri og pastinakker og kog dem i 20 minutter, til de er meget møre. Pisk kartofler og pastinakker til mos. Tilsæt mælk, hakket persille, salt og peber, og rør, til mosen er blandet.

Skær løget i terninger. Svits kød og løg i en gryde, og rør godt, så kødet deles.

Tilsæt hvidløg, tomatpuré og vand.

Smag til med salt og peber og paprika.

Lad saucen simre i 10 minutter.

Kom saucen i et smurt fad. Fordel mosen over og gratiner retten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.

Servers med grøntsager ved siden af.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.