Boller i karry med blomkålsris

billed af Boller i karry med blomkålsris
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Alternativ til boller i karry med blomkålsris :-) - Opskrift kan også findes i LifeSum appen 267 kcal pr. portion

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 35 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Rør kødet godt med salt

Kom derefter revet løg, æg, havregryn, mælk og peber i og kom farsen på køl og lad den trække en times tid inden de formes.

Form bollerne med en ske og kom dem i kogende hønsebouillon. Når alle bollerne svømmer i overfladen er de færdige.

Tag dem op og gem vandet til sovsen.

Sovs: 
Hak løget fint. Opvarm olien i en gryde, tilsæt karry, og svits 
løget heri

Tilsæt kogevandet fra kødbollerne ca. 1.5 liter

Jævn sovsen og lad den småkoge i 5-10 minutter

Imens sovsen koger steges blomkålsrisene på en varm pande og tilsæt eventuelt nogle krydderier.

Bollerne puttes i sovsen og det varmes op.

- Velbekomme

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.