Ovnstegt hvidløgskylling med urter og kartofler

billed af Ovnstegt hvidløgskylling med urter og kartofler
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Lækker hvidløgskylling med urter og gode smags nuancer.

Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 40 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Klip kyllingen op langs rygbenet og klip rygbenet af. 

Tryk kyllingen flad og lav nogle snit med en skrap kniv i lårene, ved vingebenene og i brystet. 

Krydr kyllingen med 2 knuste hvidløg, oregano, salt og peber. 

Læg den i bradepanden og kom rodfrugter skåret i tern samt kartofler drysset med 3 fed hvidløg rundt om. 

Dryp kyllingen med lidt olie og steg den ca. 45 min. ved 200°C. 

Den er gennemstegt når der kommer klar saft ud ved lårbenet ved et stik med en gaffel eller kødnål. 

Del kyllingen i fire lige store stykker og server med urter og kartofler.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.