Mexicansk vegetargryde

billed af Mexicansk vegetargryde
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Fedtfattig vegetar gryderet ret med god smag, lang tilberedningstid, men sammenlagt tid i arbejde er ikke lang.

Forberedelse: 90 min
Tilberedning: 15 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Hak gulerødder og selleri.

Put grøntsagerne i en gryde med nok letsaltet vand til at dække. Bring vandet i kog. Lad det koge til grøntsagerne er møre, ca. 10 min. Hæld vandet fra.

Hæld rent vand og smuldrede bouillonterninger i en lille gryde og bring det i kog. Kog til terningerne er opløst. Fjern bouillonen fra varmen.

Opvarm olivenolien i en gryde. Sautér hakket løg og presset hvidløg i olien. Krydr med chili, kommen og salt.

Hæld de kogte grøntsager i gryden. Varm dem under omrøring i et par minutter. Tilsæt bouillon, majsgryn, tomat og den hakkede chilipeber. Bring retten i kog, skru ned for varmen og lad den simre i 45 min. Smag til med salt og peber.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.