Forloren Hare

billed af Forloren Hare
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

helt klassisk dansk forloren hare

{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Rør kødet sammen med gulerod, løg, æg, hvedemel, rasp, mælk, salt og peber. Kom farsen i et smurt ovnfast fad og form den til en “hare”. Her stak jeg så nogle bjælker røget bacon i.

Kom baconstrimler over og sæt den i ovnen ved 225 grader i 30 minutter.

Når den er gylden hældes mælken ved og den steger videre i yderligere 30 minutter.

Rør majsstivelse ud i vandet. Sigt skyen fra “haren” over i en gryde og tilsæt majsjævningen.

Jeg kom så også lidt creme fraiche 6% i til lige at runde smagen af. Kog saucen op og smag til med gele, salt og peber.

Tilsæt kulør.

Server med kogte kartofler og en form for grøntsager.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.