Cajun kylling

billed af Cajun kylling
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

www.skinnytaste.com

Tilberedning: 50 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Prep alle dine grøntsager.

Blend mælk, mel og flødeost. Sæt til side.

Krydder kyllingen generøst med Cajun krydderier, hvidløgpulver og salt.

Forbered pasta i saltet vand ifølge pakkens vejledning .

Varm en stor tung nonstick stegepande over medium-høj varme;smelt smør og tilsæt halvdelen af kylling. Sautér 5 til 6 minutter ellerindtil de er færdige, der er afsat på en tallerken og gentag med det resterendekylling. Sæt til side.

Føj olivenolie til stegepande og reducere til medium; tilføjpeberfrugt, løg og hvidløg til stegepande, sauter 3-4 minutter. Tilføj svampeog tomater og sauté 3-4 minutter mere, eller indtil grøntsagerne er møre. Krydrmed 1/4 tsk salt, hvidløg pulver og peber.

Reducer varmen til medium-lav; tilføje kylling bouillon ogrør rundt i ca. 2 minutter.

Returner kylling til stegepande; smag til med salt og Cajunkrydderier efter smag, kog et minut eller to, indtil varm, tilsæt derefterpasta; vend det godt.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.