Blomkålsfrikadeller

billed af Blomkålsfrikadeller
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

10-12 stk

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 30 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Sprøde blomkålsfrikadeller.
Mas blomkålen til mos med hænderne eller ved at bruge en gaffel – afgiver blomkålen meget væde undervejs, hældes det fra. Rør herefter blomkålsmosen sammen med revet løg, æg, hvedemel, rasp, muskat, salt og peber, til konsistensen er let fast og formbar – det kan være, der skal bruges lidt mere eller mindre hvedemel/rasp for en formbar konsistens.
Varm olie eller smør op på en pande, form blomkålsfrikadeller vha. en spiseske og steg dem  i 3-4 minutter på hver side, til de bliver lysebrune og sprøde. Server blomkålsfrikadellerne som tilbehør til en hovedret eller som selvstændig ret med tilbehør ved siden af.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.