Thai kylling i karry og kokos

billed af Thai kylling i karry og kokos
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

www.foodlicious.dk - Retten er fyldt med en masse forskellige grøntsager, der kan varieres i det uendelige, alt efter hvad du lige har liggende i dit køleskab og hvad der lige er i sæson. Jeg serverede retten med kogte jasminris.

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Start med at skylle alle grøntsagerne. Pil løg og hvidløg, hak begge dele meget fint, eller riv det hhv. groft og fint på et rivejern.
Broccolien skæres i små buketter, ærterne tages ud fra fryseren og afvejes.
Forårsløgene snittes i mindre stykker og på et separat skærebræt, skæres kyllingen ud i mindre stykker.
Ønsker du at servere ris til retten, skal de sættes over til kogning nu.
I en stor wok-pande, varmes olien op og kyllingen svitses, sammen med den røde karry og de hakkede løg.
Når kyllingen er begyndt at tage farve, men ikke er helt gennemstegt, tilsættes først broccolien.
Efter et par minutters stegning, tilsættes de resterende grøntsager, kokosmælken (der lige rystes grundigt først) samt fiskesaucen.
Skru ned for wokkens varme, og lad det stå og simre, ved lav temperatur i ca. 10-15 minutter.
Smag retten til med salt, peber, det hakkede/revede hvidløg, samt evt. en smule paprika.
Server retten sammen med de kogte ris.
Tips
Smag evt. også saucen til, med en smule limesaft – det giver retten lidt friskhed og passer rigtigt godt sammen med kokossaucen.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.