Lasagne

billed af Lasagne
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Cilles SU venlige lasagne

Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 40 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Hiv løgene og pres hvidløgene, svits dem i lidt olie, i en stor gryde. Efter 3-4 minutter skal oksekødet i og brunes. Tilsæt hertil salt, pepper, paprika og oregano. Mens kødet bliver brunet skal gulerødderne og squashen rives. Når kødet er brunet helt, tilsættes det revet gulerod og squash, men også 3 klumper frossen spinat. Når det hele er blandet godt sammen, tilsættes to dåser hakkede tomater. Rør det godt rundt, og begynd så på bechamel sovsen. 

Tag en lille gryde og hæld 40g flydende becel i. Når det er smeltet, hældes der passende mel i, til becelen bliver til en klump. Derefter hældes der 3 dl mælk i, og røres godt, og bringes i kog. Derefter kan der tilsættes enten mere mel eller mælk, alt efter hvor meget der skal bruges eller hvor tyk sovsen skal være. Når sovsen er, som du vil have den, tilsættes der 100g cheddar ost til den hvide sovs, og det omrøres grundigt, til at osten er smeltet. 

Nu hældes den hvide sovs over i kødsovsen og det blandes godt sammen. Nu skal der findes et stort ildfast fad frem, og der ligges skiftevis pastaplader og sovs. Når hele sovsen er brugt, skal fadet toppes af med mozzarella.

Fadet skal hvile i 20 minutter, og derefter bages i 20 minutter ved 200 grader alm ovn.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.