Let frisk kartoffelsalat med persille

billed af Let frisk kartoffelsalat med persille
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Lækker og let kartoffelsalat lavet på græsk youghurt.

Tilberedning: 25 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne med skræl i ca 25 min alt efter deres størrelse. Stik i dem med en gaffel og når de let slipper er de færdige.

Smut herefter skrællen af kartoflerne og lad dem afkøle, skær dem herefter i tern.

Hak forårsløg og rødløg fint. Hak også hele persillen, men gem lidt til at pynte med til sidst.

Bland dressingen: græsk youghurt, sennep, sødemiddel samt salt og peber.

Når kartoflerne er afkølet kommes de i en stor skål, rødløg og forårsløgene kommes i samt dressingen hvorefter det hele vendes blidt.

Pynt med cherry tomater skåret halvt over og persille på toppen.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.