farsbrød med oksekød i gulerod

billed af farsbrød med oksekød i gulerod
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Sundt alternativ til indbagt farsbrød. Smager virkelig lækkert og samtidig er den fedtfattig og rig på proteiner.

Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 40 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Skræl gulerødder i tynde strimler, indtil du har nok strimler til at flætte et tæt lag på et stykke bagepapir i en bradepande, gem resten af gulerødderne.

Flet nu gulerodsstrimlerne på et stykke bagepapir i en bradepande.

Hak løg, hvidløg, 1/2 aubergine, 1/2 squash og rød peber fint og kom det i en stor skål med oksekødet og æg.

Krydr farsen med Hvidvins eddike, Korianderfrø, spidskommen, cayennepeber samt salt & peber - bland den til en fast fars.

Form farsen som en pølse i den ene ende af dit gulerodsflet og rul farsen i gulerodsflettet.

Skær persillerod og resten af aubergine, squash og gulerødder groft og kom dem i bunden af et ildfast fad.

Løft forsigtigt farsbrødet over i fadet og placer det ovenpå grøntsagerne, tilsæt 1 kop vand og kom fadet i ovnen 40 min (eller til den er 68-70 grader i midten)

Kog i mellemtiden blomkål så det er færdigt til farsbrødet er færdigt.

1 Kommentarer

Forfatter til kommentar
None 31 jan '16 - 18:52
ved hvilken grad skal den have og i hvor ca lang tid?

log ind for at efterlade en kommentar.