Nudelwok med mangosalat

billed af Nudelwok med mangosalat
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Perfekt sund og lækker nudelwok med kylling til en dejlig hverdagsaften.

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 30 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

1. Put den hele kylling i en 170 grader varm ovn i ca. 50 min. (Kan erstattes med kyllingebryst).
2. Skær gulerødder, porre og spidskålen i tynde strimler.
3. Svits chili og ingefær hurtigt i sesamolie. Derefter tilsættes de skårede grøntsager samt bønnespirerne.
4. Kog nudlerne i ca. 4 min. Hæld derefter vandet fra og tilsæt nudlerne i wokken. 
5. Tilsæt fiskesauce, soya og lime. 
6. Pil den hele kylling i små stykker og tilsæt kødet til wokken. 

Mangosalat:
1. Skær mangoen ud i hele strimler.
2. Tilsæt hele basilikumsblade.
3. Salaten anrettes sammen med eller ved siden af wokken.

1 Kommentarer

Forfatter til kommentar
Naappels 4 jan '17 - 09:03
Bønnespirer kan med fordel skiftes ud med bambus og vend evt kødet i en klat karrypasta på panden, inden chili og ingefær.

log ind for at efterlade en kommentar.