Karrygryde med god smag

billed af Karrygryde med god smag
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Lækker eksotisk gryderet med karrykål, den er både lav på kalorier og hurtig at lave i en ellers travl hverdag.

Tilberedning: 25 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Kom vandet (du kan bruge olie i stedet) i en gryde og tilsæt karry, cayennepeber, korianderfrø, oksebouillon og hvidvinseddike samt kød og brun kødet og tilsæt herefter hvidløg og løg.

Så snart vandet er ved at være fordampet tilsættes den ene af de 2 dåser hakkede tomater.

Skær aubergine, squash i store grove skiver/tern og kom dem i gryden efterhånden.

Skær tomaterne i grove skiver og tilsæt dem.

Tilsæt den sidste dåse hakkede tomater.

Snit hvidkål fint i tynde strimler og tilsæt det og herefter snitter du peberfrugterne i lange strimler og tilsætter dem.

Lad retten koge indtil hvidkålen og de røde peber strimler er blevet lidt bløde, ca 5 min og smag til med salt og peber.

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.