Frittata

billed af Frittata
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Frittata er en italiensk æggebaseret ret, som minder meget om en æggekage. Kan både spises til morgen, middag og aftensmad.

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 30 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Pisk æg sammen med sennep, salt og peber. 

Pil og skær løgene i fine både fra top til bund. 
Pil og hak hvidløget fint. 
Skyl og skær peberfrugten i tern. 
Pil skindet af chorizopølsen og skær den i skiver. 
Skyl spinaten. 

Varm olivenolien op i en pande, som må komme i ovnen. 
Steg chorizo-stykkerne et par minutter sammen med løg, peberfrugten og hvidløg. 

Tilsæt spinat og svits, til spinaten akkurat falder sammen. 
Skyl imens tomaterne og skær dem i skiver. 

Hæld æggemassen over og top med tomatskiver samt oliven, som er skåret midt over. 

Sæt panden i ovnen og bag den i ca. 25 minutter, eller til æggemassen er bagt og "slipper en strikkepind". 
Frittataen kan både spises varm og kold.

Server evt. med friske spinatblade samt en skefuld hytteost på toppen. Dertil en skive ristet rugbrød, som spises sammen med den lækre frittata.

1 Kommentarer

Forfatter til kommentar
Naappels 7 feb '17 - 17:31
Hvad skal creme fraiche'en bruges til?

log ind for at efterlade en kommentar.