Grønsagsfrittata

Oprettet af:
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Lækker grønsagsfrittat uden kød.
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 25 min
{[{size}]}
- {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}
Fremgangsmåde
Skyl squashne og skær enderne af. Skær dem i små skiver og dernæst tynde strimler pil løg og hvidløg, hak dem fint. Varm olivenolien i en pande. Sautér squashstrimlerne med løg og hvidløg og krydr med salt og peber. Purløg skylles og snittes fint. Pisk æg og mælk, krydr med salt og peber. Bland halvdelen af purløg i. Hæld æggeblandingen over de sauterede grøntsager, løft panden og vend og drej den, så det bliver regelmæssigt fordelt. Lad æggemassen stivne ved svag varme. Lad frittaten glide over på en tallerken eller et vendt låg og hæld den så tilbage på panden og bag den færdig i godt og vel 5 min. Drys resten af purløg over retten.
log ind for at efterlade en kommentar.