Hvidkålspandekager med oksekød

billed af Hvidkålspandekager med oksekød
Oprettet af:
Synes godt om
{[{ recipe.total_likes.score }]} synes godt om opskriften
Tilføj til liste
Tilføj til madplan

Serveres med Salat Gulerodssalat

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 20 min
{[{size}]}
  • {[{ i.amount }]} {[{ i.amount_indicator }]} {[{ i.name }]}

Fremgangsmåde

Snit chiliens fint

Brun kødet, tilsæt tomatpuré, hvidløg, krydderier og chili, 
Lad retten småsimre i 10 min.
Man kan bruge de krydderier man bedst kan lide, bare det er godt krydret

Skær løget i terninger
Snit hvidkål

Pisk mel og vand til en tyk jævning
Bland hvidkål og krydderier i

Varm olien og bred halvdelen af dejen ud på panden, steg den lysebrun, og stiv, vend den og steg den på den anden side, pandekager lægges på et fad
Gentages med resten af dejen

Bred kødet og løgterningerne ud på den ene pandekager, læg den anden oven på

0 Kommentarer

log ind for at efterlade en kommentar.